vineri, 14 septembrie 2012

VĂ MULŢUMESC

      Am pornit acest blog încurajat de prietenii de pe facebook, care păreau interesaţi de ceea ce aveam eu de spus. Am avut privilegiul să fiu înconjurat de oameni inteligenţi, iar unul dintre ei mi-a atras atenţia că materializarea prin scris a gândurilor mele  este o dovadă a unei nevoi de comunicare. Sunt de acord, şi lucrez şi pe direcţia aceasta. Însă, sincer să fiu, nu mă aşteptam la aşa ceva.
     Pentru un tip venit din "tehnic", este surprinzător să vadă că gândurile lui ar putea să stârnească interes. De aceea, să ating peste 500 de vizualizări în mai puţin de trei săptămâni este copleşitor. E adevărat că am fost şi promovat, şi pentru asta trebuie să mulţumesc impresarului meu.
     Aş vrea să vă rog ceva, să mă ajutaţi să înţeleg cine, de unde şi câţi cititori am. În pagina de editare a blogului am acces la o statistică, nu foarte detaliată, însă care m-a pus pe gânduri (vedeţi imaginea, Rusia? Croaţia? Marea Britanie?). Ce vă rog? Pe comentarii, lasaţi fiecare măcar iniţialele şi oraşul în care locuiţi. Mi-ar face placere să-mi cunosc publicul, chiar dacă între voi rămâneţi anonimi, prin nepublicarea de către mine a mesajelor. 
      Mulţumesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Toate comentariile sunt publicate după moderare.